OSS - Jong AZ heeft zich gerevancheerd voor de 2-1 nederlaag bij TOP Oss in november. Omdat de thuisploeg toen een onrechtmatige speler had opgesteld moest het duel worden over gespeeld. Ditmaal wonnen de beloften van trainer Maarten Martens met 1-3.

TOP Oss, toen nog met Kristof Aelbrecht als trainer, moest de drie punten inleveren nadat bleek dat in november er met Toshio Lake een geschorste speler op het veld stond. In de rematch kreeg Jong AZ al na drie minuten een penalty nadat Mexx Meerdink werd gevloerd. Meerdink ging zelf achter de bal staan, maar stuitte tot tweemaal op keeper Thijs Jansen. Later in de eerste helft moest hij alsnog capituleren. Fedde de Jong opende de score op aangeven van Soulyman Allouch.

Het werd in de tweede helft nog pijnlijker voor de thuisploeg. Jong AZ liep in de slotfase via Sem Dekkers en Meerdink namelijk uit naar 0-3. De goal van Jearl Margaritha was niet meer dan een eretreffer.