DEN BOSCH - FC Den Bosch en Go Ahead Eagles hebben maandagavond in een spectaculair en doelpuntrijk duel de punten gedeeld. De gasten uit Deventer leken na de eerste helft op rozen te zitten, maar in de wedstrijd met twee strafschoppen en twee eigen doelpunten eindigde het in 3-3.

Na een half uur spelen leek Go Ahead Eagles op de goede weg toen men via Bas Kuipers en Giannis Fovos Bottos een terechte 0-2 voorsprong had. Deze stand bleef tot de 62e minuut staan. Rabillard liet zich foppen door Felida waarna Jizz Hornkamp vanaf elf meter voor de aansluiting zorgde.

Wat volgde was een knotsgekke slotfase waarbij een inzet van Postema via de paal en Jeroen Veldmate in het eigen doel belandde en de thuisploeg kwam vlak voor tijd zelfs op voorsprong. Na een overtreding van Veldmate op Meerveld ging de bal opnieuw op de stip en wederom was Hornkamp trefzeker. De ploeg van Kees van Wonderen kreeg echter toch weer een puntje terug toen ook Jorn van Hedel zijn eigen doelman passeerde: 3-3.