THESSALONIKI - PSV heeft een forse nederlaag te verwerken gekregen op bezoek bij PAOK Saloniki. De ploeg van Roger Schmidt stond bij rust nog met 0-1 voor in Griekenland, maar kreeg in de eerste twintig minuten van de tweede helft liefst vier goals om de oren.

Na 45 minuten leek er niet veel aan de hand voor PSV. Eran Zahavi had de ploeg na twintig minuten vanaf de strafschopstip op voorsprong geschoten na een overtreding op Donyell Malen. Kort voor de rust verzuimde de ploeg vervolgens uit te lopen bij mogelijkheden voor dezelfde Zahavi en Malen.

Hoe anders was het na de rust waar alles mis ging wat er mis kon gaan. Binnen drie minuten wist Schwab de gelijkmaker binnen te tikken na een vrije trap van Zivkovic. Vervolgens gaat het hard want dezelfde Zivkovic weet na een vloeiende Griekse aanval de thuisploeg op voorsprong te schieten en vervolgens wordt het binnen tien minuten via treffers van Tzolis en opnieuw Zivkovic zelfs 4-1. Een mokerslag voor PSV die men in het restant van de wedstrijd nimmer meer te boven kwam.

PAOK Saloniki - PSV 4-1 (0-1)
20. Zahavi (pen.) 0-1
47. Schwab 1-1
55. Zivkovic 2-1
58. Tzolis 3-1
66. Zivkovic 4-1