EINDHOVEN - PSV heeft zich in de thuiswedstrijd tegen PAOK Saloniki op karaktervolle wijze hersteld van een dramatische start van de wedstrijd. Binnen het kwartier stond de Eindhovense formatie met 0-2 achter, maar men wist uiteindelijk toch met 3-2 te zegevieren.

Nadat PSV eerder in Griekenland al met 4-1 onderuit was gegaan verliep ook de openingsfase in het Philips Stadion desastreus. Met meer geluk dan wijsheid bracht Varela de Grieken al snel op voorsprong en binnen tien minuten wist Tzolis die score te verdubbelen. Tussendoor was een treffer van Donyell malen ontercht afgekeurd wegens buitenspel. De ommekeer volgde toen PSV na twintig minuten de aansluiting vond via Cody Gakpo na een goede pass van Noni Madueke.

PSV zag het aanvallende spel van na die treffer in de tweede helft verder beloond worden. Binnen tien minuten was de achterstand dan ook omgebogen toen eerst Madueke scoorde op aangeven van Gakpo en even later Malen goed meeliep en een rebound na een kans van Zahavi wist te benutten. PSV speelde hierna het duel gecontroleerd uit en houdt de kans op overwintering in de Europa League in eigen hand ook al wacht volgende week de lastige uitwedstrijd bij koploper Granada.