DEN BOSCH - Roda JC heeft niet kunnen profiteren van het puntenverlies dat koploper Willem II vrijdagavond leed. De Limburgers bleven zelf ook op een gelijkspel steken op bezoek bij het laaggeklasseerde FC Den Bosch.

Promotiekandidaat Roda JC Kerkrade speelde in een duel dat het aanzien nauwelijks waard was doelpuntloos gelijk tegen laagvlieger FC Den Bosch. De Limburgers dwongen bijna geen kans af. Bij de bezoekers moest smaakmaker Sami Ouaissa zich halverwege de eerste helft laten wisselen met een blessure.

Voor FC Den Bosch was het een verdiend punt. Men ging de strijd aan met de Limburgers en kreeg na rust de beste kans via Kalinauskas die naast het doel van de debuterende keeper Raatsie mikte: 0-0.