WIJDEWORMER - Jong AZ heeft zich vaster in het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie genesteld na een 3-1 overwinning op FC Den Bosch. Reucinio Kewal kroonde zich tot man van de wedstrijd bij de beloften van trainer Maarten Martens door twee doelpunten voor zijn rekening te nemen.

Kewal drukte al snel zijn stempel op het duel door na zeven minuten het strafschopgebied in te komen en de bal fraai naar de bovenhoek wist te krullen. In de laatste vijf minuten voor rust vielen er nog twee goals. Na een corner tikte Joey Koning de bal ongelukkig in zijn eigen doel, maar hij maakte zijn fout binnen enkele minuten goed door namens FC den Bosch de aanslutingstreffer aan te tekenen: 2-1.

De tweede helft was nauwelijks op gang toen Kewal zijn tweede binnen schoot. nadien kwam AZ nooit meer in de problemen tegen de Brabanders en had via Schouten en Meerdink zelfs nog kansen op een hogere score.