DEN BOSCH - Willem II heeft zijn koppositie in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond luister bij gezet met een ruime overwinning op FC Den Bosch.

Op bezoek in De Vliert ging het vrijdagavond in eerste instantie niet vanzelf voor Willem II in deze Brabantse derby. Jesse Bosch zorgde op fraaie wijze nog voor de openingstreffer van de bezoekers, maar de voorsprong bleef niet lang staan. Salah-Eddine Oulad M'Hand zorgde een aantal minuten later voor de gelijkmaker. Daarna nam de koploper alsnog afstand. Twee keer was Nick Doodeman de aangever, twee keer was Jeredy Hilterman de afmaker.

Na de 1-3 in de 55e minuut voetbalde Willem II het laatste half uur geconcentreerd uit en in de extra tijd zorgde Tommy St. Jago na een scrimmage voor het slotstuk: 1-4.