OSS - De derby tussen TOP Oss en FC Den Bosch heeft een zege opgeleverd voor de thuisploeg. De formatie van trainer Klaas Wels scoorde vlak voor en vlak na de rust en dat bleek voldoende voor een 2-0 overwinning.

Ondanks de afwezigheid van een drietal spelers vanwege het coronavirus liet de thuisploeg er geen gras over groeien wat de intenties waren. TOP was de betere ploeg en FC Den Bosch mocht keeper Van der Steen dankbaar zijn dat het nog lang 0-0 bleef. Met enkele fraaie reddingen, zoals op een open kans voor Dennis van der Heijden, was hij een van de weinige spelers aan Bossche zijde die een voldoende wist te halen. Toch moest hij op slag van rust capituleren toen Mart Remans scoorde uit een voorzet van David.

De tweede helft is nauwelijks op gang als Kyvon Leidsman alleen op Van der Steen mag afgaan en de score weet te verdubbelen. FC Den Bosch proberen met wat aanvallende wissels het tij te keren, maar de thuisploeg weet het duel gecontroleerd uit te spelen.