TILBURG - Willem II blijft foutloos in de vierde periode. De ploeg van trainer Reinier Robbemond is de laatste weken uitstekend op dreef en versloeg vrijdagavond ook TOP Oss, zelfs met ruime cijfers: 4-0.

Directe promotie is niet meer realistisch voor de Tilburgers, maar op weg naar de play-offs zal Robbemond erg content zijn met de huidige vorm van zijn ploeg. De Tricolores kwamen tegen TOP Oss al vroeg op voorsprong, via Elton Kabangu, en vijf minuten voor rust verdubbelde Jizz Hornkamp met een fraaie omhaal de Tilburgse marge.

In de tweede helft zorgde invaller Michael de Leeuw voor de beslissing en verzorgde Leeroy Owusu het slotakkoord. Willem II heeft nu vijf wedstrijden in de vierde periode gewonnen en staat bovendien op een 0-1 voorsprong tegen aartsrivaal NAC Breda. De gestaakte derby van vorige week wordt komende dinsdag zonder publiek uitgespeeld. Er is nog ruim een kwartier te spelen.