VELSEN-ZUID - In de onderste helft van de Keuken Kampioen Divisie ging Telstar vrijdagavond met 1-2 onderuit tegen FC Den Bosch. Beide ploegen kregen voldoende kansen in het duel, maar de Brabanders bleken daar beter mee om te springen.

De thuisploeg kreeg al binnen de minuut een goede kans, maar randy wolters mikte net naast. De gasten uit Den Bosch sloegen kort voor rust toe nadat Torino Hunte al twee mogelijkheden om zeep had geholpen. Verdediger Victor van den Bogert haalde fraai en doeltreffend uit: 0-1.

Keeper Ronald Koeman hield vervolgens na de rust Kevin Falida van het scoren af met een knappe redding. Daaropvolgend wist Glynor Plet aan de andere kant, op aangeven van Cas Dijkstra, de gelijkmaker te scoren. Met nog een kwartier op de klok kreeg Gyliano van Velzen de uitgelezen kans om Telstar op voorsprong te schieten, maar schoot naast. Uit de daaropvolgende aanval was het voor FC Den Bosch wel raak toen Soufyan Ahannach op de juiste plek stond. Via de invallers Kruiver en Blackson kreeg Telstar nog twee goede kansen op de gelijkmaker, maar beiden kregen de bal niet in het net: 1-2.