VELSEN-ZUID - Telstar heeft het zondagmiddag niet kunnen bolwerken tegen FC Den Bosch, In eigen huis gingen de Witte Leeuwen met 1-4 onderuit. Hoogtepunt van de middag was echter de goal van de thuisploeg daar Frank Korpershoek met een magistrale omhaal wist te scoren.

Telstar kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand door een doelpunt van Danny Holla. In de 21e minuut kwam Telstar op gelijke hoogte en de wijze waarop dat gebeurde was er een om in te lijsten. De wijze waarop de 34-jarige Korpershoek de bal met een omhaal in het doel deponeerde werd nog lang over na gepraat.

In de tweede helft bleek de ploeg van trainer Mike Snoei echter toch niet opgewassen tegen FC Den Bosch. Nadat Vaisanen voor de 1-2 had gezorgd en Rodney Cabral rood zag nadat hij de doorgebroken Bouyaghlafen had neergehaald liepen de Brabaders in het laatste kwartier uit naar een ruime zege door doelpunten van Van der Sande en Verbeek.

Telstar - FC Den Bosch 1-4 (1-1)