OSS - TOP Oss en ADO Den Haag hebben vrijdagavond aan klantenbinding gedaan door in een leuk en enerverend duel met 3-3 gelijk te spelen.

Waar ADO Den Haag buiten het veld nog steeds met talloze problemen te kampen heeft ging men in Oss goed van start toen Thomas Verheydt al in de eerste minuut de 0-1 tegen de touwen kopte. Ruim vijf minuten was de stand echter alweer gelijk door een treffer van Rick Stuy van de Herik. Nog voor de rust scoorden beide ploegen nog eenmaal. Samy Bourard zorgde voor een hernieuwde Haagse voorsprong, maar de toch al goed op dreef zijnde Kay Tejan trok de stand weer gelijk.

Na een uur spelen kwam de thuisploeg voor het eerst op voorsprong. Na zwak verdedigen kon Stuy van de Herik zijn tweede van de avond maken. Via invaller Dhoraso Moreo klas wist ADO Den Haag toch nog een punt over te houden aan het duel. Drie minuten voor tijd zorgde hij van grote afstand voor de 3-3.