OSS - In de onderste regionen van de Keuken Kampioen Divisie hebben TOP Oss en Telstar vrijdagavond de punten gedeeld. De thuisploeg kwam na een half uur op voorsprong, maar kort na de rust wisten de "Witte Leeuwen" gelijk te maken.

TOP Oss begon sterker, maar naarmate de wedstrijd vorderde kwam ook de ploeg van Andries Jonker steeds beter in het spel. Toch was het de thuisploeg die scoorde. Na een half uur was het Jearl Margaritha, één van de beteren deze avond, die met een diagonaal schot keeper El Ouazzane verraste.

Kort na de rust kwam Telstar op gelijke hoogte.Cas Dijkstra scoorde met een mooie boogbal uit een voorzet van de net ingevallen Ozan Kökcü. Nadien volgeden er nog mogelijkheden aan beide kanten, maar beide ploegen moesten zich tevreden stellen met een punt: 1-1.