OSS - Lion Kaak heeft vrijdagavond TOP Oss vlak voor tijd de overwinning bezorgd in de derby tegen FC Den Bosch. Onder het toeziend oog van zo'n 1500 supporters die eindelijk weer het stadion mochten betrden won de thuisploeg de wedstrijd met 2-1.

Het werd een stevige strijd met enkele pittige duels en hoewel niet altijd even goed werkte de aanwezigheid van het publiek ook sfeerverhogend. Kort voor rust kwam TOP Oss op voorsprong door een mooie volley van Justin Mathieu.

De 1-0 bleef tot een kwarier voor tijd staan. Doordat Niels Fleuren de bal ongelukkig in eigen doel kopte leek de derby af te gaan op een puntendeling. Drie minuten voor tijd schoot Kaak vanaf rand zestien echter de winnende binnen hetgeen voor een dolle vreugde zorgde in het Frans Heesen Stadion.

Door de zege klimt TOP Oss over FC Den Bosch heen naar de elfde plaats.