OSS - TOP Oss blijft bovenin meedraaien in de Keuken Kampioen Divisie. In de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht werd de eerste nederlaag van afgelopen maandag bij Jong AZ weggepoetst met een 3-0 zege.

Binnen zes minuten had de thuisploeg al een voorsprong te pakken via een fraai schot in de bovenhoek van Richonell Margaret. TOP Oss kreeg nog een aantal kansjes, maar evenmin bleef de 1-0 tot de rust staan.

Tien minuten na de rust werd de voorsprong weel verder uitgebouwd met dank aan de in de voor het eerst in de basis beginnende en uitblinkende Kay Tejan. Met een mooie hakbal bracht hij Justin Mathieu in stelling. Tien minuten voor tijd besliste Tejan zelf het duel definitief door de 3-0 te maken.