EINDHOVEN - PSV heeft donderdagavond een vale start beleeft in de groepsfase van de Europa League door in eigen huis met 1-2 te verliezen van Granada. Mario Götze had in de eerste helft nog voor een voorsprong gezorgd voor de Eindhovenaren.

Meest opvallende van het duel was wel dat diezelfde Götze na de rust niet terugkeerde en bleek gewisseld te zijn door trainer Roger Schmdt. Vooral omdat de Duitser in de eerste helft met afstand de beste man op het veld was en op slag van rust met een prachtig schot voor de 1-0 zorgde.

Zonder de Duitser bleek PSV in de tweede helft aanvallend onmachtig en sloeg Granada op de juiste momenten toe. Na de gelijkmaker van Molina wist en tien minuten later is het Machis die de Spanjaarden op voorsprong brengt. PSV weet dit niet meer goed te maken al is Malen nog dichtbij met een poging die op de paal eindigt.