DEN BOSCH - Het mini jazzfestival 'Jazzy Huiskamers' vindt ook dit jaar weer plaats op Hemelvaartsdag, donderdag 18 mei 2023. Op deze dag kan je tussen 13:00 en 18:00 uur genieten van 40 intieme jazzconcerten in 10 prachtige huiskamers in het centrum van 's-Hertogenbosch. Jazzy Huiskamers wordt georganiseerd door Podium Azijnfabriek.


De programmeur, jazztrombonist Bert Boeren, heeft wederom een geweldig programma samengesteld. Zo staan onder andere de jeugdvrienden, trompettist Jan van Duikeren en gitarist Martijn van Iterson samen in een huiskamer. Ook is het mogelijk om je te laten verrassen door multi-instrumentalisten Sanne Huijbregts en Peter Willems: winnaar van de Conservatorium Talent Award 2022. Ilja Reijngoud en Ed Verhoeff & Elizabeth Fadel en Maripepa Contreras zijn enkele namen die deelnemen aan Jazzy Huiskamers. De bezoekers hebben de vrijheid om zelf te bepalen welke huiskamers en artiesten worden bezocht. Tussen 18:00 en 20:00 uur wordt het evenement gezamenlijk afgesloten bij Podium Azijnfabriek met een patatje en natuurlijk met nog meer live muziek.

Passe-partouts kosten € 45 euro per stuk en zijn online te koop. Meer informatie over Jazzy Huiskamers, het volledige programma en de passe-partouts zijn te vinden op www.jazzyhuiskamers.com.