DEN BOSCH - Op woensdag 21 december geeft het Grootkoor Noord-Brabant een feestelijk en sfeervol kerstconcert in de prachtige zaal van Jheronimus Bosch Art Center in 's-Hertogenbosch.

Het Grootkoor Noord-Brabant staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim 100 enthousiaste koorleden afkomstig uit de gehele provincie. Het kerstproject van Grootkoor Noord-Brabant is in september van start gegaan en de afgelopen maanden hebben de koorleden hard gewerkt om het concertprogramma in te studeren. "Het is elke keer weer een uitdaging met zoveel enthousiaste zanglustigen iets moois neer te zetten", aldus de dirigenten

Als solist is de bekende zanger Henk Poort uitgenodigd. De opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in diverse musicals. Hij maakte diepe indruk in het tv-programma 'Beste Zangers'. Hij heeft een stem met een ongelofelijke power en hoogte om koud van te worden. Samen met Grootkoor Brabant zullen ze het publiek weten te ontroeren.

U kunt gaan genieten van een afwisselend repertoire, van Christmas Carols tot overbekende kerstkrakers. De begeleiding van het Grootkoor en solist is in handen van de pianist Martin Zonnenberg. Na twee jaar mogen we eindelijke weer een Kerstconcert geven. Op 21 december gaat het gebeuren, wat een feest zal dat zijn.

Voor meer informatie kunt u kijken op www.grootkoor.nl

Aanvang concert: 20.00 uur.

Kaartverkoop: www.grootkoor.nl