ROSMALEN - Remco Lambers (45), oorspronkelijk uit Sint-Michielsgestel, treedt 25 en 28 mei op in de Mariakapel Coudewater (Rosmalen) in een theatervoorstelling die geinspireerd is op zijn eigen leven.


Buddha and the Puppet Master vertelt het verhaal van de hoofdpersoon die na een succesvolle internationale carriere in Londen en New York naar Amsterdam Oud Zuid verhuist. In een leven dat aan de buitenkant een prachtig plaatje lijkt, met veel geld, een bloedmooie vriendin, leuke feestjes en verre reizen, voelt hij zich steeds minder op zijn plaats, gestresst en doodongelukkig. Op een ochtend stapt hij in zijn Ferrari om een rondje door de buurt te rijden en wat er dan gebeurt, verandert zijn leven volledig.

In het echte leven verhuist Remco ruim vier jaar geleden ook van de West Village in New York naar Amsterdam Oud Zuid. Ondanks zakelijke successen en leuke mensen om zich heen merkt hij dat hij zich continue veel zorgen maakt. Een periode van zelf-onderzoek en reflectie volgt. Remco gaat een coach-opleiding volgen, geregeld mediteren, en neemt deel aan vele trainingen en workshops op het gebied van zelf-ontwikkeling.

Naast investeerder, is Remco inmiddels actief als coach, leraar, en nu dus ook als theatermaker.

Buddha and the Puppet Master is het voorlopige resultaat van meerdere jaren zelf-onderzoek. Het is een voorstelling geworden met humor die gaat over liefde, vrijheid, en een plassende engel.

De voorstelling is in het Engels. Kaartjes zijn te bestellen via: https://www.mariakapelcoudewater.nl/evenementen/

www.buddhaandthepuppetmaster.nl