De watersport in Nederland zit sinds afgelopen zomer in de lift. Mede door de coronacrisis is een vakantie doorbrengen op het water populairder dan ooit. Door heel Nederland zijn een groot aantal meren en stranden te vinden waarop watersporten uitgevoerd kunnen worden. Ook het aanbod aan watersportmiddelen is groot. Maak hieronder kennis met een aantal van deze bedrijven.


Nautic Gear
Of u nu op zoek bent naar bootaccessoires , bootonderdelen of andere waterport benodigdheden, bij Nautic Gear bent u verzekerd van een snelle verzending van uw waterportartikelen en helpen wij u graag met uw vragen!


Bootschappen Watersport Alkmaar
De eerste en grootste Nederlandse online watersportwinkel. Bootschappen Watersport Alkmaar levert alles voor uw boot, van antifouling tot zwemvesten. Ook heeft Bootschappen Watersport een fysieke winkel in Alkmaar, waar u van maandag tot zaterdag terecht kunt.


Tear-aid
De onmisbare krachtpatser in uw outdoor- én indooruitrusting. Tear-Aid is een uniek, transparant reparatiemiddel waarmee scheuren en gaten in praktisch alle materialen eenvoudig kunnen worden gedicht.


Joosten Watersport
Joosten Watersport staat bekend om zijn kundige advies en goede service. Het bedrijf is gespecialiseerd in watersportartikelen en is gevestigd op de Compagnieshaven in Enkhuizen, aan het IJsselmeer. Joosten Watersport heeft een uitgebreid aanbod aan scheepsbenodigdheden voor uw zeil- of motorboot en zeil- en casualkleding.


Koorn Watersport
Inkoop en verkoop van buitenboordmotoren en -onderdelen, gevestigd in Alkmaar. Onderhoud en reparatie voor uw buitenboordmotor vanaf 65 euro voor een 2-takt 1 cilinder.


Nautisch Centrum Nicolaas Witsen
Een begrip in Alkmaar en omstreken. Met moderne hijs-, helling- en transportmiddelen lukt het om elk type jacht veilig op het droge te krijgen. Ook het transporteren van uw jacht en het afmasten van zeiljachten wordt met moderne middelen door Nautisch Centrum Nicolaas Witsen verzorgd.


PowerBoozt
Starthulp, accu en batterij voor onderweg. Op de boot met een lege batterij? PowerBoozt is de powerbank en batterijlader voor onderweg. Door middel van de PowerBoozt is het mogelijk om bij pech midden op zee toch de accu te starten. Altijd verzekerd van energie onderweg.


Watersportcursussen.nl
De grootste online opleider Klein Vaarbewijs en Marifonie van Nederland en België. Haal jouw vaarbewijs altijd in de buurt.


SchipVeiling.nl
Binnen een tot drie maanden uw schip verkocht! SchipVeiling.nl heeft een groot bereik, de beste prijs en begeleiding van een gekwalificeerde makelaar gedurende het hele veilingtraject.


Staalkabel stunter
Staalkabel of staaldraad kopen bij dé Staalkabelstunter. De specialist op het gebied van staaldraad.

Solid Power Systems
Voor een zorgeloze vakantie vol met (autonome) elektrische energie. Solid Power Systems ontwikkelt uitsluitend vanuit eigen praktische ervaring en test dit in boten en campers op diverse korte en lange trips

Tank-03
Tank-O3 is een klein inbouwsysteem voor in de schoonwatertank. Op basis van elektrolyse wordt zuurstof (O2) omgezet in ozon (O3). Aangezien ozon een uiterst sterke, geur- en smaakloze, en door de minimale productie niet gevaarlijke oxidant is, zorgt Tank-O er voor dat het water in de watertank, maar juist ook de schoonwatertank zelf, volledig kiemvrij blijft. Tank-O3 doodt alle bacteriën, virussen, schimmels, sporen en zorgt ervoor dat de watertank geheel biofilmvrij blijft.

BotenWacht

Pechhulp voor watersporters door heel Nederland. Botenwacht Nederland helpt al sinds 2003 pleziervaarders op weg die zijn getroffen door pech met de boot. Hiermee is Botenwacht de officiële pechhulporganisatie die directe technische hulp verleent bij pech op het water.


Zeezeilschool De Zeezeilers

van Marken

Zeezeilen, avontuurlijke zeilreizen en cursussen met kajuitjachten. U wilt veilig en verantwoord leren zeezeilen. Stap aan boord in Amsterdam of Harlingen en zeil mee naar de mooiste vaargebieden van Europa.

EBBM

Grootste assortiment Elektrische BuitenBoordMotoren & accessoires.

Zeilnet
Zeilnet is specialist in zonnige zeilvakanties. Met persoonlijke aandacht en een uniek netwerk zorgen wij voor een gezellige zeilvakantie.

Zeilen met Ini
Ini huurt schepen in om haar eigen reizen te organiseren voor ieder, die wil zeilen, nieuwe kusten wil ontdekken en van de natuur wil genieten.

Aquanaut
Aquanaut Dutch Craftsmanship is inmiddels meer dan 60 jaar een begrip op het water. Het bedrijf biedt bijna alles wat te maken heeft met het motorboot varen.

Zeilmakerij UBS
In onze werkplaats in Medemblik vermaken, repareren en maken wij alle soorten zeilen. Tevens maken wij huiken en tenten op maat.

Vaarzeker

Gratis pechhulp en hulpverlening in Nederland.


Barqo
Veilig boten huren en verhuren.

Catharina van Mijdrecht
Aan boord van de “Catharina van Mijdrecht” waan je je in een andere wereld. Als de zeilen zijn gezet blijkt tijd een relatief begrip. Geef je over aan de elementen en de dagelijkse stress valt van je af. Dit onthaastende effect is de reden waarom velen voor een zeilschip kiezen als ze er even tussenuit willen.

Interesse om met een link, banner of advertorial op deze pagina terecht te komen?

Neem dan contact op met ons salesteam via 072-8200600