DEN BOSCH - Albert Heijn aan de Lokerenpassage 25 in winkelcentrum Maaspoort sluit zaterdag 2 juli om 16:00 uur tijdelijk voor een flinke verbouwing. "We gaan werkelijk alles vernieuwen, van vloer tot aan plafond", vertelt supermarktmanager Sanne te Boekhorst. "Onze winkel wordt gewoon een gloednieuwe supermarkt met een uitgebreid versassortiment."

De feestelijke opening van Albert Heijn Maaspoort vindt plaats op dinsdag 12 juli om 11:00 uur.

De afgelopen maanden werd het winkelcentrum Maaspoort gerenoveerd. Voor klanten was het niet altijd even gemakkelijk om boodschappen bij hun Albert Heijn te doen. De supermarktmanager is onder de indruk van het geduld en het begrip dat klanten hadden. "Zij leefden met ons mee en toonden zich betrokken met onze winkel. Dat vind ik echt hartverwarmend." De renovatie van het winkelcentrum zal naar verwachting medio juli voltooid zijn.

Heel veel vers

De verbouwing van Albert Heijn Maaspoort blijft binnen de bestaande muren. Maar door een slimme herinrichting voelt de winkel straks ruimer aan. Er komt een overzichtelijk ingedeeld versplein waar keuze is uit een uitgebreider aanbod. Behalve groente en fruit zijn er ook verspakketten, maaltijden en een groot aantal vega(n) producten. De moderne borrelwand gaat meer vleeswaren, tapas, olijven en kazen bieden en bij de bakkerij vinden klanten meer verschillende soorten brood en gebak.

Pakketkluis

De vertrouwde services zoals het oplaadpunt voor de OV-chipkaart en de geldautomaat worden uitgebreid met een stomerij. Ook komt er een pakketkluis. Daar kunnen klanten hun bij bol.com bestelde pakketten – en van andere bij Budbee aangesloten webshops – ophalen en retourneren. Sanne te Boekhorst: "Je krijgt na het bestellen een bericht wanneer het pakket is afgeleverd en een code om de kluis te openen."

Welkom

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals Gruttostraat 23 en Rompertpassage 45 (beide in Den Bosch) en Groote Wielenlaan 385 in Rosmalen. Sanne te Boekhorst en haar medewerkers staan op dinsdag 12 juli om 11:00 uur klaar om iedereen te verwelkomen. Het wordt een feestelijke opening. De beroemde levensgrote hamster is er en dat biedt een unieke kans om samen op de foto te gaan. Kinderen kunnen zich laten schminken. Er zijn proeverijen en voor de eerste 500 klanten is er gratis iets lekkers.