BOXTEL - Tijdens het weekend van Pinksteren, op vrijdag 26, zaterdag 27 en Tweede Pinksterdag 29 mei, wordt er groots uitgepakt op het terrein van Classic Park in Boxtel. Hier vindt namelijk de Pinkstershow plaats, waar auto's én e-bikes getest kunnen worden en voorzien zijn van extra hoge kortingen.

Van den Udenhout Occasion Park
Bij het Van den Udenhout Occasion Park in Boxtel staat een zeer ruim en gevarieerd aanbod jonge auto's in topconditie klaar. Tijdens de Pinkstershow kunnen deze direct getest worden, en profiteert de klant van veel extra voordeel. De auto's zijn voorzien van scherpe van/voor prijzen én een voordeel tot € 2.500,-. Iedere auto is standaard ook voorzien van minimaal 12 maanden garantie en tijdelijk wordt er één jaar lang de Fijner Rijden Pas t.w.v. € 71,40 cadeau gedaan bij aankoop.

Eager Bikes
De shop van Eager Bikes is ook gevestigd op het terrein van Classic Park. Alle e-bikes en fatbikes kunnen tijdens de Pinkstershow getest worden én daarna direct mee naar huis genomen worden. Bij inruil van een fiets wordt er minimaal € 750,- inruilpremie gegeven op de aankoop van een nieuwe e-bike of fatbike.

Oldtimers bekijken bij Classic Park
Onder hetzelfde dak als het Occasion Park en Eager Bikes, is ook Classic Park gevestigd. Hier wordt een indrukwekkende collectie unieke oldtimers tentoongesteld. Toegang is dit weekend gratis.

Komt u ook?

De Pinkstershow vindt plaats bij het Van den Udenhout Occasion Park in Boxtel, aan de Koppenhoefstraat 14. Om een bezoek éxtra feestelijk te maken, staan voor iedereen hapjes en drankjes klaar.