DEN BOSCH - CertificeringsAdvies Nederland, de partner in certificeren, is verhuisd. Bij de start van 2022 heeft het bedrijf, dat organisaties ontzorgt op het gebied van bedrijfs- en persoonscertificeringen, het voormalige kantoorpand in Veghel ingeruild voor een splinternieuwe werklocatie aan de Bruistensingel 400 te ’s-Hertogenbosch. De nieuwe locatie draagt de naam ‘CAN Clubhuis’, een ontmoetingsplek waar je energie van krijgt!

“Werken doe je maar thuis”

Gedurende de pandemie hoor je almaar verhalen van organisaties die het thuis- en hybride werken hebben ontdekt en daardoor tot inzicht zijn gekomen dat ze flink kunnen besparen op kantooroppervlak. CertificeringsAdvies Nederland (CAN) heeft juist voor het tegenovergestelde gekozen en is verhuisd naar een twee keer zo grote kantoorruimte.

Nelis van de Pol, directeur bij CAN, vertelt: “In 2021 werden we, vanwege een aflopend huurcontract, gedwongen om na te denken over onze huisvesting. We zijn toen gaan kijken naar wat er vanuit de organisatie nodig is om te faciliteren dat iedereen zijn of haar werk goed kan doen. Maar ook naar hoe we de passie in de organisatie kunnen houden, de ambities met elkaar kunnen versterken, persoonlijke ontwikkeling kunnen bevorderen en hoe we in zijn geheel de groei van het bedrijf kunnen stimuleren. De essentie is dat we een plek willen hebben waar we samen kunnen komen om de juiste dingen met elkaar te doen. We willen dat er energie ontstaat als je bij elkaar bent.

Onze visie op werken is dat je op kantoor komt om samen herinneringen te maken en te delen. Simpel gezegd: werken doe je maar thuis. Theoretisch gezien kun je namelijk overal werken, daar hoef je niet voor naar een kantoor te komen. Je moet juist naar kantoor komen omdat je graag de energie wilt voelen, met elkaar ambitieuze dingen wilt doen, wilt delen wat je hebt (mee)gemaakt, de visie van een ander wilt horen of omdat je gewoon lol wilt hebben met elkaar.”

CAN Clubhuis

Uiteindelijk is de hoofdvestiging van CertificeringsAdvies Nederland per 1 januari 2022 te vinden in ’s-Hertogenbosch. Van daaruit wordt er gewerkt in een multifunctioneel ingericht kantoorpand met tal van faciliteiten die o.a. zijn gericht op (samen)werken, overleggen, brainstormen, elkaar inspireren, creativiteit, ontspanning en het organiseren van events.

PERSBERICHT

Nelis: “Wanneer je bovenstaande samenvoegt dan kom je eigenlijk op een soort clubhuis uit. Vandaar ook dat het nieuwe kantoor de naam ‘CAN clubhuis’ draagt. Je komt daar naartoe om lekker intensief bezig te zijn met een (werk)workout en na je inspanning ga je lekker een potje tafelvoetballen, gamen op de Playstation of even bijkomen op de loungebank. Het clubhuis faciliteert in alle zaken die je nodig hebt om zowel je inspanning als ontspanning op een goede manier te doen.

Werken in het clubhuis stimuleert de saamhorigheid en werkt bevorderend voor de cultuur. Bij CAN streven we daarom naar een optimale mix van (samen)werken op kantoor en thuis. Het samenkomen in het clubhuis moet zorgen voor energie, ontspanning, ontmoeting, inspiratie en ideeën. Daar kun je thuis weer mee verder!”

Het clubhuis als visitekaartje

“Het clubhuis is niet alleen een belangrijk aspect voor het huidige team van medewerkers, maar speelt ook een rol als marketingtool om aan de buitenwereld te laten zien wie we zijn en wat we doen. Het clubhuis is ons visitekaartje wat mensen moet aanspreken en iets dat een blijvende indruk moet achterlaten. Relaties, sollicitanten en andere geïnteresseerden die in ons clubhuis de deur opendoen moeten het gevoel krijgen: ‘deze club, daar wil ik bijhoren’. Je kunt ze letterlijk de cultuur laten voelen, CAN sfeer laten proeven en een stukje beleving bieden waar ze energie van krijgen. Zo kom je echt tot verbinding met mensen.”, aldus Nelis.