DEN BOSCH - Ink n Art Events kondigt met trots de allereerste Den Bosch Tattoo Conventie aan, die plaatsvindt in de Brabanthallen. Op 27 en 28 mei 2023 kunnen bezoekers genieten van ruim 100 nationale en internationale tattoo-artiesten, inspirerende live acts en spannende tattoo-wedstrijden. Dit is dé kans om de kleurrijke wereld van tattoos te verkennen en je te laten verbazen door de prachtige kunstwerken onder één dak.


De Den Bosch Tattoo Conventie belooft een unieke ervaring te bieden voor alle leeftijden. Van Old-School tot Realistisch, van Oriëntaals tot Traditioneel - de beste artiesten met diverse stijlen zullen hun vaardigheden tonen en klaarstaan om je te voorzien van de mooiste tattoos. Mis deze kans niet om je favoriete artiest aan het werk te zien!

Naast de tattoos zijn er ook meer dan 20 live acts gepland, spannende tattoo-wedstrijden met felbegeerde awards en live gecreëerde graffiti-walls bij de ingang. Of je nu op zoek bent naar inspiratie, kennis of een nieuwe 'aanwinst' voor je lichaam, de Den Bosch Tattoo Conventie is dan ' the place to be ! '

De openingstijden van de Den Bosch Tattoo Conventie zijn als volgt:

Zaterdag: 27 mei, 11:00 uur - 21:00 uur
Zondag: 28 mei, 10:00 uur - 20:00 uur

Tickets zijn zowel online als aan de deur verkrijgbaar voor €17,50 per persoon per dag. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een betalende volwassene.

Voor meer informatie en updates, bezoek onze website op www.inknartevents.com.