DEN BOSCH - Ben jij een amateurfotograaf en wil jij stillevens leren maken in de stijl van de grote meesters uit de 20ste eeuw? Of ben je benieuwd naar hoe je het beste kunt werken met natuurlijk, continue en flitslicht? Geef je dan snel op voor de workshop 'Stilleven Fotografie' van Petra Mwaro op zaterdag 15 oktober in Den Bosch.


In de workshop 'Stilleven Fotografie' neemt Petra je mee door de geschiedenis van het stilleven en leer je hoe je jouw stilleven tot leven laat komen. Nadat je verschillende belichtingen hebt uitgeprobeerd en geoefend hebt met het maken van dat stilleven, krijg je een inkijkje in hoe Petra haar stillevens bewerkt en hoe jij jouw eigen 'handtekening' aan jouw stillevens kunt ontwikkelingen.

Over Petra

Petra Mwaro is een buitengewoon getalenteerde beeldkunstenaar met een onconventionele aanpak en een geweldige fotografische visie. In haar werk creëert ze met veel gevoel voor schoonheid een geheel eigen wereld door fotografische elementen en andere materialen te combineren tot surrealistische scènes. Met veel aandacht voor detail voegt Petra Mwaro in haar constructies laag voor laag toe, waardoor elk beeld een nieuw verhaal vertelt. Een verhaal dat steeds verandert naarmate je er langer naar kijkt – en dat de kijker in zowel verwarring als verwondering doet raken.

Petra is daarnaast verantwoordelijk voor het beeld van Het wonderlijke verhalenboek, een uniek avonturenboek dat kinderen meeneemt in zeven bijzondere verhalen. Het boek bevat als een van de weinige kinderboeken in Nederland prachtige en magische bewerkte fotografie in plaats van illustraties, wat de verhalen nog meer tot leven laat komen.

Atelier in Den Bosch

De workshop wordt gegeven in het prachtige Atelier Rêve Styling van Liz Gomez in hartje in Den Bosch. Het atelier ligt aan de Stoofstraat en is de ideale locatie voor de workshop. In de prachtige daglichtstudio, waarvan Liz de eigenaar is, kun je tijdens de workshop tevens beschikken over honderden verschillende bijzondere props en attributen.

Petra en Liz verwelkomen je graag op 15 oktober om XX uur aan de Stoofstraat. De kosten voor deze dag zijn €150.

Mis deze kans niet: er zijn slechts 8 plekken beschikbaar. Vanaf 6 aanmeldingen gaat de workshop door.

Voor meer info of inschrijven mail je naar info@petramwaro.nl

Petra Mwaro Fotografie 📸 (@petramwarofotografie) • Instagram-foto's en -video's