DEN BOSCH - Het is bijna zo ver! Op zaterdag 22 april vindt de allereerste editie van Gin & Rum Festival in Den Bosch plaats. Het adres is: Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch.

Op steenworp afstand van de historische binnenstad vormt 1931 het decor voor de aftrap in de Brabantse stad. Meer dan 100 verschillende Gins en Rum proeven terwijl je geïnspireerd wordt door de prachtigste verhalen. Dat is het Gin & Rum Festival. Ontmoet de makers en geniet van de vertrouwde klassiekers, maar ontdek ook de meest bijzondere combinaties. Voor iedere Gin en Rum fan is er genoeg te drinken!

Meer dan 25 Gin huizen en diverse Rum parels. Dit jaar nóg grootser en specialer. Met een Silent Disco, workshops, spelletjes en live muziek. Dit alles in een bijzondere locatie die natuurlijk zorgt voor extra sfeer. Dé kans om een leuk festival te bezoeken met vrienden. We gaan er een feestje van maken!

Door middel van proeverijen en bijzondere wetenswaardigheden worden de bezoekers de experts op het gebied van Gin & Rum.

Boek snel de tickets op: https://www.ginenrumfestival.nl/festivals
We zijn te volgen op Facebook: https://www.facebook.com/GinEnRumFestival