DEN BOSCH - De Jumbo in winkelcentrum De Rompert in 's-Hertogenbosch heeft een nieuw uiterlijk. Sinds vandaag kunnen inwoners van 's-Hertogenbosch en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. Klanten hebben hier nu nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide pizza's en belegde broodjes. Daarnaast is de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker en is er verduurzaamd.

Filiaalmanager Leroy Bekker vertelt: "Het is mooi om samen met het winkelteam onze klanten uit 's-Hertogenbosch en omgeving opnieuw te verwelkomen in de verbouwde winkel, die nu ruim 1.700 vierkante meter vloeroppervlakte telt. Zo is er 250 vierkante meter bijgekomen waardoor de winkel ruimer is en het prettiger winkelen wordt. Daarnaast is ons assortiment nu nog uitgebreider."

Eerste winkel met succesvolle Jumbo formule


Op 19 juni 1996 werd deze winkel voor het eerst geopend. Het was de eerste Jumbo winkel waar de klant kon rekenen op de 7 Zekerheden. Dit zijn de 7 unieke beloften die volledig in het teken staan van de wensen van de klant, zoals 'Vers is echt vers' en 'Service met een glimlach'.

Meer aandacht voor vers en lokaal


In de vernieuwde Jumbo is er meer aandacht voor producten die in de verskeuken van de winkel worden klaargemaakt. Zo zijn er verse pizza's om thuis af te bakken en vers belegde broodjes verkrijgbaar. Op het versplein kunnen klanten terecht voor een ruim aanbod dagverse producten, zoals (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Ook kunnen klanten zelf hun macarons kiezen, is er een uitgebreid schap met halal-producten en is er een speciale plek in de winkel waar klanten terecht kunnen voor de lokale delicatesse: de Bossche bol.

Duurzame ontwikkelingen

In 2030 wil Jumbo dat alle energie die voor haar winkels wordt gebruikt fossielvrij is en 100% duurzaam wordt opgewekt. Om deze ambitie na te streven, is er tijdens de verbouwing rekening gehouden met de verduurzaming van het pand en van de verschillende winkel elementen. Zo zal de restwarmte die vrijkomt van de koelinstallatie voortaan worden gebruikt om de winkel te verwarmen en is deze Jumbo nu gasloos.

Openingsactie

Alle klanten die voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een La Place chocoladereep (deze actie is geldig zolang de voorraad strekt). Ook kregen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.