DEN BOSCH - In het Kalkhoff Experience Center van de Bossche SEAT en Škoda-showroom van Autobedrijf Van den Udenhout worden sinds enkele jaren al Kalkhoff fietsen verkocht. Om verdere groei binnen de fietsbranche mogelijk te maken heeft het autobedrijf onlangs Vermeulen Fietsplezier Eindhoven overgenomen. Samen gaan zij nu verder onder de naam VELOO. Zo wordt er een volgende stap gezet als totaalaanbieder van mobiliteit, waar naast auto's ook fietsen en e-bikes een wezenlijk onderdeel van zijn.

Online als verlengstuk van de fysieke winkels

Bij VELOO verandert er niets aan de gastvrijheid, kwaliteit en service die klanten al jaren gewend zijn van de Eindhovense fietsspecialist. Uiteraard kunnen klanten blijven rekenen op een warm welkom en gepast advies van de specialisten. Met trots is de webshop Veloo.nl gelanceerd waar het complete fietsenassortiment wordt gepresenteerd.

Fietslease

Naast het kopen van een fiets is het bij VELOO ook mogelijk om te kiezen voor het unieke Fietslease. Daarmee kunnen zowel zakelijke- als particuliere klanten een fiets leasen.

Openingsacties

Om de opening van VELOO te vieren, krijgen klanten bij aankoop van een e-bike een veiligheidspakket t.w.v. € 300,- cadeau. Dit pakket bevat een fietshelm, kettingslot en één jaar verzekering. Daarnaast gelden er kortingen op e-bikes van Kalkhoff en Urban Arrow. Elke klant krijgt bij aankoop van een fiets standaard een servicekaart, goed voor 1 of 2 gratis servicebeurten en tot wel € 250,- korting op verder fietsonderhoud.

Wees welkom in de vernieuwde VELOO-showroom op Balkweg 6.