DEN BOSCH - Nieuwe leerkrachten werven in tijden van krapte op de arbeidsmarkt, het blijft een uitdaging. Zo ook voor kindcentrum (KC) De Kruisboelijn. Daarom hijsen zij de zeilen en staat de school woensdag 17 mei op de banenmarkt van 'Bezoek en beleef Signum’. Kom langs en maak kennis met de school en haar team.

‘’Je stapt bij KC De Kruisboelijn binnen in een open klimaat waaralle ruimte is voor jouw groei en ontwikkeling.’’- Magda van der Meijden, directeur KC De Kruisboelijn

Banenmarkt ‘Bezoek en beleef Signum
’Dit carrière evenement is voor iedereen die op zoek is naar een baan in het onderwijs. Of je nu al jaren als professional in het onderwijs werkt, net bent afgestudeerd of denkt aan een carrièreswitch naar het onderwijs; iedereen is welkom. Tijdens dit event kunnen bezoekers KC De Kruisboelijn leren kennen en ontdekken zij de mogelijkheden binnen deze school en haar overkoepelende organisatie, Signum. Het evenement vindt plaats op woensdag 17 mei bij Campus aan De Lanen (Groote Wielen Rosmalen) van 16.00 - 18.00 uur. De organisatie van het evenement heeft voor kinderfaciliteiten gezorgd, dus bezoekers kunnen hun kinderen meenemen.

KC De Kruisboelijn ontmoet jou graag
De basisschool in Den Bosch heet nieuwe collega’s welkom. Via de website lees je meer informatie over werken bij KC De Kruisboelijn. Ontwikkeling, stappen zetten in je carrière of juist het werken in het onderwijs ontdekken, KC De Kruisboelijn maakt graag kennis met geïnteresseerden tijdens een persoonlijk gesprek. Het gesprek is geheel vrijblijvend. ‘’Wij vinden het belangrijk dat nieuwe collega’s zich goed voelen, thuis en binnen ons team. Meerdere collega’s werken al jaren op onze school, sommigen zelfs al 15 jaar! Dankzij ons team hebben we veel kennis en ervaring in huis, dat delen we graag met nieuwe collega’s en stagiaires. Zo combineren wij kennis en ervaring met nieuwe frisse ideeën, hard werken en creatieve oplossingen’’, aldus Magda.

Signum onderwijs
KC De Kruisboelijn maakt deel uit van Signum. Dit is een organisatie voor onderwijs, bestaande uit 24 authentieke scholen in de regio ‘s-Hertogenbosch en Zaltbommel. Signum werkt met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan de ambities van de organisatie. Andersom is er ook alle ruimte voor de ontwikkeling van medewerkers. Daar wordt niet alleen het onderwijs nóg beter van, ook het werkgeluk wordt erdoor vergroot.