DEN BOSCH - De echte LEGO fan zit iedere zaterdag avond om 20:00 aan de buis gekluisterd. Om 20:00 is dan het entertainment programma LEGO Masters op de zender RTL te zien. In dat programma worden 8 duo's uitgedaagd met bijzondere LEGO opdrachten die ze binnen een bepaald aantal uur moeten volbrengen. De deelnemers bouwen de spectaculaire bouwwerken helemaal uit het hoofd, want er zijn geen bouwtekeningen. De jurering wordt verzorgd door een LEGO Brickmaster, een expert op het gebied van LEGO.


Dit seizoen heeft RTL LEGO Masters een Bosch' tintje. De uit de Maaspoort afkomstige Bob van der Putten vorm samen met jeugdvriend Wouter een van de teams. Samen dingen ze naar de felbegeerde titel "LEGO Master".

Bob is al jaren een bekend gezicht bij officiele LEGO dealer 2TTOYS in Den Bosch. Op 1 oktober aanstaande komt hij om 14:00 naar de leukste LEGO winkel van Nederland op Orthen 16 te Den Bosch.

Je kunt met hem op de foto of een LEGO doos of bouwwerk door hem laten signeren en wie weet heeft hij nog wel wat leuke tips!

Kom dus naar LEGO speciaalzaak 2TTOYS op Orthen 16 te Den Bosch op 1 oktober vanaf 14:00 tot 16:00.

Toegang is gratis