DEN BOSCH - Bij de Adelshoeve honden-dagopvang in Hedel presenteren we vanaf nu een uniek concept in Nederland : Je kunt nu 24/7 terecht bij onze Dogwash én onze voer- en snackautomaat voor honden! Als kleine ondernemer proberen we zo te voldoen aan de continue vraag van de consument in de huidige maatschappij. We zijn nu ook buiten onze openingstijden beschikbaar voor het afhalen van voer, snacks of een spontane wasbeurt.

Door het gemak van contactloos betalen is het super eenvoudig om je voer en snacks uit de snackmuur te trekken. Door het veelzijdige assortiment in zowel de winkel als de snackautomaat ligt er voor elke hond, ongeacht ras, leeftijd of dieet, iets lekkers klaar. We zijn gespecialiseerd in honden met een allergie en hebben daardoor een uitgebreid exotisch assortiment; van kameel tot vis en van struisvogel tot wild zwijn. Deze producten en meer zijn ook allemaal terug te vinden in onze webshop.

Naast onze uitgebreide snackmuur staat een super de luxe dogwash. Voor een all-in prijs kun je je hond een heerlijk uitgebreide wasbeurt geven terwijl je badkamer schoon en haarvrij blijft! Je hond staat op werkhoogte en de dogwash biedt alles wat je nodig hebt; shampoo, conditioner, lekker warm water en zélfs anti- vlooien en tekenshampoo. Vervolgens kun je kiezen om de föhn te gebruiken en je hond dus weer droog in de auto te zetten.

Onze locatie ligt pal aan de A2 bij afslag Kerkdriel en is heel makkelijk te bereiken!

Zien we jou en je hond snel?!