DEN BOSCH - Donderdagavond 19 augustus lanceert het urban platform Dukebox alweer het tweede evenement tijdens de Bossche Zomer: PleinBox. Na succesvolle avonden voor spoken word met Zinnig Zuiden is het nu de beurt aan een programma van liveshows, een panelgesprek over Bossche cultuur, een pleinquiz en dansbare muziek. Allemaal op het overdekte festivalterras van Den Bosch: De Façade.

Voor het live-programma zijn er shows van lokale doorbrekende artiesten Oase, Vin Arge en Jojakim. Tijdens het panelgesprek zal er worden gesproken over het heden en de toekomst van de Bossche en Brabantse (urban) cultuur met Max de Beijer (To The Max), Chilton Galimo (Dukebox), Arjuna Vermeulen (Cypher HQ), Janne van Wijnen (Gemeente ’s-Hertogenbosch) en natuurlijk het publiek. DJ Kevanova zal de plaatjes verzorgen en een spetterende PleinQuiz met alleen muziekrondes biedt de spanning en een dorstlessende eerste prijs.

PleinBox is gratis toegankelijk en te vinden aan de Parallelweg 24 op het parkeerterrein van de St. Joost School of Art & Design. Het evenement duurt van 18:30 tot 21:30, maar u bent al welkom op het terras van de Façade vanaf 16:00. Tot daar voor een avond met verfrissend (urban) entertainment! Kijk alvast op de Facebookpagina van Dukebox voor alle updates over het evenement: www.facebook.com/dukebox073.