DEN BOSCH - Vandaag opende het winkelteam van Albert Heijn Maaspoort hun prachtig verbouwde supermarkt. De winkel heeft nu het allernieuwste concept en biedt een nog uitgebreider assortiment met heel veel verse producten. Naar schatting waren er in het eerste uur al ruim 600 bezoekers. "Iedereen reageert enthousiast", zegt supermarktmanager Sanne Kuipers. "Klanten vinden het opvallend dat onze winkel niet groter is geworden en dat er toch veel meer ruimte is."

Albert Heijn Maaspoort heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad van onder andere vers en diepvries geschonken aan de voedselbank. Er zijn circa tachtig kratten opgehaald. "Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn dat we dit goede doel extra konden ondersteunen", aldus de supermarktmanager.

Maaspoort

De afgelopen maanden werd het winkelcentrum Maaspoort gerenoveerd. Voor klanten was het niet altijd even gemakkelijk om boodschappen bij hun Albert Heijn te doen. Sanne Kuipers is onder de indruk van het geduld en het begrip dat klanten hadden. "Zij leefden met ons mee en toonden zich betrokken met onze winkel. Dat vind ik echt hartverwarmend." De renovatie van het winkelcentrum zal naar verwachting medio juli voltooid zijn. Albert Heijn Maaspoort aan de Lokerenpassage 25 is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 22:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur.