DEN BOSCH - Goed nieuws voor alle Bosschenaren die een huis willen kopen of al een koophuis hebben en bijvoorbeeld willen verbouwen. Vita Hypotheekadvies heeft onlangs namelijk een nieuwe vestiging in Den Bosch geopend. De organisatie is gevestigd in het Soetelieve Business Center aan de Bruistensingel 100.

Van starter tot complexe situatie

Hypotheekadviseur Frans van der Ahé is het gezicht van de nieuwe vestiging in Den Bosch: “Ik ben verheugd om de Bosschenaren te helpen bij hun hypotheekwensen, zelfs als deze wensen complex zijn of niet direct voor de hand liggen. Je kunt hierbij denken aan jonge starters, ondernemers die een hypotheek willen, senioren met een verhuiswens of woningeigenaren die gaan scheiden. Door actief mee te denken is er vaak meer mogelijk. Als adviseur zoek ik altijd naar een oplossing.”

Ervaring en kracht

Frans is, ondanks zijn leeftijd, al een ervaren adviseur die goed weet waar zijn kracht ligt: “Naast dat ik meedenk in oplossingen, vind ik het erg leuk om klanten te laten begrijpen wat er speelt. Een hypotheek kan namelijk best ingewikkeld zijn. Daarom neem ik graag de tijd voor mijn klanten, zodat ik op een rustige manier duidelijkheid kan verschaffen over de financiële mogelijkheden. Ook begeleid ik de klant stap voor stap in het proces. Zo weet de klant te allen tijde waar we staan en waarom iets wel of juist niet mogelijk is. Dit zorgt voor rust en zekerheid.”

Oproep aan Bosschenaren

Frans sluit af met een oproep aan alle Bosschenaren: “Ik start altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Heeft u dus vragen over uw huidige of toekomstige hypotheek en zoekt u een deskundige hypotheekadviseur in Den Bosch? Aarzel dan niet om een afspraak met mij te maken. Dit kunt u doen via onze website of door te bellen naar 073 - 203 4113. Tijdens het gratis gesprek beantwoord ik al uw vragen en informeer ik u over uw mogelijkheden. Daarnaast leg ik uit welke vervolgstappen u dient te nemen en welke kosten u mogelijk kunt verwachten."

Over Vita Hypotheekadvies

Vita Hypotheekadvies (www.vitahypotheekadvies.nl) is opgericht in 1997. Als onafhankelijk specialist adviseert en bemiddelt Vita Hypotheekadvies bij het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De hypotheekadviesketen heeft inmiddels 15 vestigingen, waaronder locaties in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Roosendaal.