DEN BOSCH - Wie graag winkelt in het historische centrum van Den Bosch, weet dé winkel voor kwalitatieve supplementen en natuurcosmetica wel te vinden. Ruim 8 jaar heeft Vitaminstore Den Bosch klanten mogen ontvangen en adviseren in de winkel op Hinthamerstraat 75. Vanaf vandaag zal Vitaminstore op een nieuwe locatie in de binnenstad te vinden zijn, namelijk op Hinthamerstraat 8. Iedereen is vanaf vandaag van harte welkom om een kijkje te nemen in de nieuwe winkel en je persoonlijk te laten adviseren door de professionele Health Coaches van Vitaminstore.

Een nieuwe start op een A-locatie

Vitaminstore verwelkomt jou graag in de nieuwe winkel op Hinthamerstraat 8. Dit ligt naast de grote markt en op de hoek van het smalle Rozemarijnstraatje. “Wij zijn trots op de opening van onze winkel op een nieuwe locatie, met het vertrouwde team en dezelfde missie.” verzekert Petra, Storemanager van Vitaminstore Den Bosch. Ze vervolgt: “Wij blijven voor je klaar staan met persoonlijk advies over gezondheid, vitamines & voedingssupplementen en natuurlijke beautyproducten. Wij zijn nu nog beter bereikbaar om je te inspireren en coachen om gezonde(re) en duurzame keuzes te maken!

Vitaminstore is jouw persoonlijke Health Coach
Gezondheid is het allerbelangrijkste bezit; iets om zorgvuldig mee om te gaan. Hoe beter jij voor je lichaam zorgt, hoe beter je lichaam voor jou kan zorgen.

Vitaminstore ondersteunt je hier graag bij en heeft daarom alles in huis voor een duurzame en gezonde lifestyle. Kom langs voor de beste voedingssupplementen en natuurlijke beautyproducten van vooraanstaande merken zoals Solgar, Bonusan, MÁDARA en de eigen kwalitatieve en innovatieve productlijn van Vitaminstore. De orthomoleculair opgeleide Health Coaches adviseren graag en nemen de tijd voor je. Of dit nou in een van de 28 winkels of via de chat in de webshop, vitaminstore.nl, is.