DEN BOSCH - Op maandag 11 september start Grootkoor Noord-Brabant een nieuw kerstproject, met een aantal koorrepetities verdeeld over de maanden september t/m december, met als afsluiting een bijzonder Kerstconcert op 21 december in het Jheronimus Bosch Art Centre in 's-Hertogenbosch.

Naast het Grootkoor schittert als solist niemand minder dan de bekende Tenor Florian. Met zijn prachtige stem maakte hij diepe indruk in het tv-programma ARIA.

Florian zingt al van jongs af aan en door zijn optreden bij ARIA is zijn droom werkelijkheid geworden. Zingen is zijn leven en zingen voor een breed publiek maakt hem gelukkig. Wij verheugen ons op een dynamische samenwerking met Florian en het Grootkoor.

Samen zingen in het kerstproject van Grootkoor Noord-Brabant zal ook dit jaar weer een genot zijn. Bekende kerstwerken en Christmas Carols, de sfeer, het toewerken naar dat mooie moment in december. Op 11 september start de eerste repetitie in Willem Twee Toonzaal, Prins Bernhardstraat 4 in 's-Hertogenbosch, van 19.15 uur tot 22.00 uur. Zing ook mee in dit nieuwe koorproject! De repetities worden gehouden op maandag11 september, 16 oktober, 13 november en 27 november. Het Grootkoor staat o.l.v. de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen.

Zingt u graag? Dan bent u van harte welkom in het Grootkoor Noord-Brabant.

Het koor is bestemd voor dames en heren vanaf 18 jaar uit de gehele provincie. Momenteel telt het Grootkoor Noord-Brant zo'n 80 koorleden. Tijdens de eerste koorrepetitie ontvangen alle deelnemers een koorboek met daarin de bladmuziek en een studie-cd of mp3-bestanden van hun eigen koorpartij, zodat men ook thuis kan studeren. Meer informatie en aanmelden: www.grootkoor.nl